Minőség, megbízhatóság, megújulás

Épületvillamosság

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Ipar

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Energetika

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Fővállalkozás és generálkivizelezés

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Speciális feladatok

Minőség, megbízhatóság, megújulás

Vállalat

    Üdvözlés

    Kedves Érdeklődő, Tisztelt Partnerünk!

    A VIV Zrt. fővállalkozási, generál kivitelezési, tervezési, kivitelezési és karbantartási feladatokat valósít meg jellemzően Magyarország területén, de jelentős kivitelezési tevékenységet folytat Németországban is.

    Legfontosabb célkitűzésünk hazai és külföldi megbízóinktól kapott feladatok kért kondíciókkal, jó minőségben való teljesítése, amelyhez megbízható hátteret biztosít munkatársaink több évtizedes szakmai tapasztalata, felkészültsége továbbá a vállalat folyamatosan működtetett és auditált minőségbiztosítási- MSZ EN ISO 9001, környezetközpontú irányítási rendszerei MSZ EN ISO 14001 és munkahelyi egészségvédelmi és biztonság irányítási MSZ 45001 valamint a különböző szakterületeken szerzett tanúsítványai ABOS 2, 3; NATO beszállításra alkalmas. Gyárak és ipari üzemek, sport-, oktatási-, és kulturális létesítmények, repülőterek és tömegközlekedési beruházások, irodaházak és bevásárlóközpontok mellett informatikai, folyamatirányítási és egyéb speciális feladatok megvalósítása jelzi tevékenységünket, amelyekről részletes információkat szerezhet a Referenciák menüpontban. Cégünk tevékenységére, szolgáltatásaira vonatkozó további igény esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal, amelyhez hasznos segítség található a Kapcsolat menüpontban.

    Bemutatkozás

    A VIV Zrt. – amelynek szakmai múltja az 1963-ban alapított Villanyszerelőipari Vállalat-ig nyúlik vissza – 1996-os megújulását követő tevékenységét olyan jelentős létesítmények megvalósítása jelzi mint a Pécs-Pogányi repülőtér építőipari és villamos generálvállalkozásban történt megvalósítása, a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs központ elektromos hálózatainak komplett kivitelezése ill. a Ferihegyi 1-es terminál rekonstrukciója villamos fővállalkozásban, amelyekről részletesebb információ található a Referenciák menüpontban további referencia munkáinkkal együtt.

    Cégünk fokozott figyelmet fordított – és fordít- a munkatársak szakmai képzettségének növelésére, korszerű technológiák alkalmazására és a szervezet modernizálására.

    A VIV Zrt.-t biztos gazdasági háttere, jól működő logisztikai kapcsolatai, műszaki és szakmai felkészültsége valamint széleskörű tapasztalatai, kiegészülve a tulajdonába tartozó kivitelező és szerelőipari cégek valamint a bicskei gyár kapacitásával alkalmas és biztos partner építőipari, ipari valamint áramszolgáltatói – akár kulcsrakész - projektek megvalósítására kivitelezőként, generálkivitelezőként és fővállalkozóként egyaránt.

    A projektek megvalósítása során vállalkozunk a tervezési feladatok elvégzésére is legyen szó akár szaktanácsadásról vagy koncepció, engedélyezési vagy kiviteli terv elkészítéséről.

    Tanúsítványok

    • MSZ EN ISO 9001 Minőségirányítási rendszer
    • MSZ EN ISO 14001 Környezetirányítási rendszer
    • MSZ EN ISO 45001 Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer
    • MSZ EN ISO 50001 energiairányítási rendszer
    • SCC ** munkahelyi biztonsági, egészség- és környezetvédelmi irányítási rendszer
    • NATO Telephely biztonsági Tanúsítvány
    • ABOS 2,3 Paksi Atomerőmű területén történő munkavégzési engedély

    Minősítéseink

    A VIV Zrt. megalakulása óta törekszik a megrendelői igények magas műszaki és minőségi színvonalú kiszolgálására így folyamatosan alkalmazza a cég tevékenységeibe illeszkedő nemzetközileg is elismert minőségbiztosítási rendszereket. Folyamatosan működtetjük – a független auditorok által tanúsított - MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási, MSZ EN ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási rendszert és az MSZ 45001 munkahelyi egészségvédelm és biztonság irányítási, valamint a NATO konform rendszert is. (először MSZ EN ISO 9002:1996) minőségirányítási rendszert.

    Minőségpolitikánk kimondja, hogy a VIV Zrt vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozícióinak megőrzését és bővítését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket.

    Szakmai kompetenciáinkat megalapozó speciális minősítések között megtalálható az ABOS 2; 3 atomerőművi beszállítói minősítés valamint a NATO beszállítói cím is.

    Cégünk számára fontos visszajelzést jelentenek a tevékenységünk színvonalának szakmai elismeréseként elnyert oklevelek és díjak is, mint a 2006.-ban a „Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér 1. Terminál” rekonstrukciójának elektromos generálkivitelezőjeként elnyert ÉVOSZ Építőipari Nívódíj.