DÉLVIV Kft. - Hírek

 

 

Beszállító partnereit díjazta az E.ON

 

2012. február 28.

 

4200 magyar beszállító hatékony és elhivatott munkája, 74 milliárd forint összértékben: az ő hozzájárulásuk létfontosságú az E.ON hosszú távú minőségi szolgáltatásnyújtásához - hangzott el az „E.ON Év beszállítója 2011” díjátadó ünnepségén. Idén harmadik alkalommal kaptak elismerést a vállalat kiemelkedő teljesítményt nyújtó beszállítói. Az eseményen átadtuk az „E.ON Munkavédelmi díjat” is, mely a munkabiztonságra nagy hangsúlyt fektető partnerek elismerése.


„Az E.ON Csoport megalakulása óta kiemelkedő értékként tekint a hazai partnerekkel való hosszú távú együttműködésre, ezek nagymértékben hozzájárulnak szolgáltatásaink minőségéhez és versenyképességéhez. Beszállító partnereinkhez való kapcsolatunk értékelését 2009 óta testesíti meg az „E.ON Év beszállítója” díj, mely a beszállításaikat folyamatosan magas színvonalon ellátó és a jó együttműködés érdekében további hatékonyságnövelő erőfeszítéseket tevőket részesíti elismerésben. A díjjal is szeretnénk megköszönni partnereink kiváló munkáját és együttműködését.” - mondta el Peter Mohnen, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának tagja a keddi díjátadón.

Dr. Fekecs Béla Zoltán, az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. ügyvezető igazgatója kiemelte, hogy idén valamennyi díjazott vállalat teljes magyar tulajdonú, ami jól szemlélteti, hogy a kis és közepes méretű magyar vállalatok versenyképes, minőségi szolgáltatásokat tudnak nyújtani.

Az ünnepségen társaságunk munkavédelmi díjainak átadására is sor került, mellyel a munkabiztonsági kultúra fejlesztésére tett erőfeszítéseket kívánjuk elismerni és támogatni partnereink körében. Az E.ON csoport kiemelt üzleti fókusza a biztonságos munkavégzés és a szolgáltatások magas biztonsági fokon való hozzáférése.