DÉLVIV Kft. - Minősítéseink


Cégünk megalakulásától fogva elkötelezte magát a környezetvédelem és a minőségi munkavégzés mellett.

Minőségpolitikánk kimondja, hogy a DÉLVIV Kft vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozícióinak megőrzését és bővítését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket.

1998-ban, az elsők között építettük ki és tanúsítattuk az MSZ EN ISO 9002:1996 majd 2001-től

MSZ EN ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási rendszerünket és  bevezetük az MSZ EN ISO 14001 szabványon alapuló integrált minőség- és környezetirányítási rendszert. 2000 óta a Paksi Atomerőmű is auditálja cégünket.amelynek  eredményeképp elnyertük az Atomerőmű tanúsítványát kiegészítve az ABOS 2; 3; 4T biztonsági osztályba sorolható berendezések szerelésére vonatkozó minősítéssel .

A DÉLVIV Kft 2006-ban az EON Hungária Zrt. és leányvállalatai által meghirdetett „Villamos elosztóhálózatok kivitelezése” tárgyú előminősítési szakasz befejeztével "M" kategóriás (megfelelt) besorolást kapott.