VIV CSOPORT - Kezdő oldal


Kedves Érdeklődő, Tisztelt Partnerünk!

Üdvözöljük a VIV Csoport honlapján.

A VIV Csoport fővállalkozási, generál kivitelezési, tervezési, gyártási, kivitelezési és karbantartási feladatokat valósít meg.

Legfontosabb célkitűzésünk hazai és külföldi megbízóinktól kapott feladatok kért kondíciókkal, jó minőségben való teljesítése, amelyhez megbízható hátteret biztosít munkatársaink több évtizedes tapasztalata, munkatársaink felkészültsége, az auditált minőségbiztosítási- MSZ EN ISO 9001, környezetközpontú irányítási MSZ EN ISO 14001  és munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási MSZ 28001 a katonai minőségirányítási AQAP 2120 rendszerek valamint a különböző szakterületeken szerzett tanúsítványok mint a Paksi Atomerőmű  ABOS 2, 3, 4T;  NATO beszállításra alkalmas, a Bundeshban beszállítói SLV Berlin-Brandenburg DIN 6700-2 .

Gyárak és ipari üzemek, sport-, oktatási-, és kulturális létesítmények, repülőterek és tömegközlekedési beruházások, rekonstrukciók, irodaházak és bevásárlóközpontok mellett informatikai, folyamatirányítási és egyéb speciális feladatok megvalósítása jelzi tevékenységünket.

Remélve, hogy felkeltettük érdeklődését a VIV Csoport tevékenysége és szolgáltatásai iránt kívánunk további hasznos időtöltést honlapunkon.

Üdvözlettel:

VIV Csoport vezetése

vissza          vissza          vissza