VIVBER Kft. - Minősítéseink


Üzleti partnereink elvárásainak megfelelően 1998 óta működtetjük az MSZ EN ISO 9002:1996 majd 2001-től MSZ EN ISO 9001 szabványok alapján minőségirányítási, valamint 2007-től az MSZ EN ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerünket.

Minőségpolitikánk kimondja, hogy a VIVBER Kft. vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozícióinak megőrzését és bővítését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket.

Külföldi partnereink részére rendelkezünk az SLV Berlin-Brandenburg által kiállított EN 15085-2 szerinti CL1 osztályú kötöttpályás szerkezetek gyártására kiadott tanúsítással, a tanúsításban feltüntetett anyagokra és hegesztési eljárásokra. Üzemünk rendelkezik továbbá az EN ISO 3834-2 szerinti hegesztőüzemi tanúsítással.