VIV Zrt. - minősítéseink


A VIV Zrt. megalakulása óta törekszik a megrendelői igények magas műszaki és minőségi színvonalú kiszolgálására így folyamatosan alkalmazza a cég tevékenységeibe illeszkedő nemzetközileg is elismert minőségbiztosítási rendszereket. Folyamatosan működtetjük – a független auditorok által tanúsított - MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási, MSZ EN ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási rendszert és az MSZ 28001 munkahelyi egészségvédelm és biztonság irányítási, valamint a NATO konform AQAP 2120 katonai minőségbiztosítási rendszert is. (először MSZ EN ISO 9002:1996) minőségirányítási rendszert.

Minőségpolitikánk kimondja, hogy a VIV Zrt vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozícióinak megőrzését és bővítését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket

Szakmai kompetenciáinkat megalapozó speciális minősítések között megtalálható az ABOS 2; 3; 4T atomerőművi beszállítói minősítés valamint a NATO beszállítói cím is.

Cégünk számára fontos visszajelzést jelentenek a tevékenységünk színvonalának szakmai elismeréseként elnyert oklevelek és díjak is, mint a 2006.-ban a „Budapest Ferihegy Nemzetközi Repülőtér 1. Terminál” rekonstrukciójának  elektromos generálkivitelezőjeként  elnyert ÉVOSZ  Építőipari Nívódíj.