VIVBER Kft. - Bemutatkozás


A VIVBER Kft. szakmai elődjét a Villanyszerelőipari Vállalat -a VIV- 1960-as években hozta létre, mint gyártóbázisát villamos kapcsoló-berendezések gyártására és forgalmazására. 1996 decemberében ebből a gyártóbázisból kiválva -villamos mezős berendezések és villamos elosztószekrények gyártására- alakult meg a VIVBER Kft Bicskén.

Cégünk rövid időn belül - átvéve a régi cég teljes választékát és munkatársainak jelentős részét - mintegy 150 főt - alkalmazó gyártó bázissá alakult.

1998-ban épült fel - Bicskén a Tatai úton – a cég új telephelyeként a 3600 m2 alapterületű gyártó, iroda és szociális épület, amely később a fejlesztések eredményeként kiegészült két 600 m2 logisztikai csarnokkal és 2006-ban egy 1200 m2 festőüzemmel.

Tevékenységünket négy önálló, egyúttal szükségszerűen együttműködő üzletágban szervezve folytatjuk, a villamos berendezés gyártó, fémszerkezet gyártó, kábelkonfekcionálást és felületkezelést végző üzletágakban. Termékeinek nagy részét az EU országaiba exportáljuk.

Minőségbiztosítási- és környezetközpontú irányírási rendszerünk a teljes gyártási folyamatot átöleli kezdve az anyagbeszerzéstől a gyártási folyamatokon át egészen a termék kiszállításáig. Számunkra a minőség és a pontosság a legfontosabb követelmény, így gyártmányaink csak egyenkénti minőségellenőrzést követően kerülhetnek a megrendelőkhöz.

Technikai élvonalat képviselő gépeink és berendezéseink kezelését, a vizsgálatok értékelését jól felkészült és rendszeresen továbbképzett munkatársaink végzik, akik

között megtalálhatók a régi gyakorlott szakemberek ugyanúgy, mint a fiatal, frissen képzett, nyelveket beszélő új generáció képviselői.

Gyártási technológiánkat, munkatársaink szakmai felkészültségét megrendelőink –vagy megbízottjaik – szállítói auditok keretében rendszeresen ellenőrzik, így a német Bundesbahn megbízásából a németországi TÜV is.