VIV Zrt. - Bemutatkozás


A VIV Zrt. – amelynek szakmai múltja az 1963-ban alapított Villanyszerelőipari Vállalat-ig nyúlik vissza – 1996-os megújulását követő tevékenységét olyan jelentős létesítmények megvalósítása jelzi mint a Pécs-Pogányi repülőtér építőipari és villamos generálvállalkozásban történt megvalósítása, a Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs központ elektromos hálózatainak komplett kivitelezése ill. a Ferihegyi 1-es terminál rekonstrukciója villamos fővállalkozásban, amelyekről részletesebb információ található a Referenciák menüpontban további referencia munkáinkkal együtt.

Cégünk fokozott figyelmet fordított – és fordít- a munkatársak szakmai képzettségének növelésére, korszerű technológiák alkalmazására és a szervezet modernizálására.

A VIV Zrt.-t biztos gazdasági háttere, jól működő logisztikai kapcsolatai, műszaki és szakmai felkészültsége valamint széleskörű tapasztalatai, kiegészülve a tulajdonába tartozó kivitelező és szerelőipari cégek valamint a bicskei gyár kapacitásával alkalmas és biztos partner építőipari, ipari valamint áramszolgáltatói – akár kulcsrakész - projektek megvalósítására kivitelezőként, generálkivitelezőként és fővállalkozóként egyaránt.

A projektek megvalósítása során vállalkozunk a tervezési feladatok elvégzésére is legyen szó akár szaktanácsadásról vagy koncepció, engedélyezési vagy kiviteli terv elkészítéséről.