GYŐRVIV Kft. - Minősítéseink


Alapításunk óta kiemelt figyelmet fordítunk munkafolyamataink tökéletesítésére és a megrendelői igények legmegfelelőbb minőségben történő kiszolgálására. 1998-ban bevezettük az MSZ EN ISO 9002:1996 majd 2001-ben az MSZ EN ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert, amelyeket független auditorok által is tanúsítottan folyamatosan működtetünk.

Minőségpolitikánk kimondja, hogy a GYŐRVIV Kft vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozícióinak megőrzését és bővítését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket.

A minőségi munkavégzéssel kapcsolatos elkötelezettségünket a minőségbiztosítási rendszer bevezetését és alkalmazását igazoló okirat mellett számos referencia munkánk is tanúsítja.