ÉSZAKVIV Kft. - Minősítéseink


Cégünk megalapítása óta rendkívül fontos feladatának tekinti a munkafolyamatok tökéletesítését és a megrendelői igények legmegfelelőbb minőségben történő kiszolgálását. 1998-ban a villamosipari cégek körében az elsők között vezettük be az MSZ EN ISO 9002: 1996 majd 2001-ben az MSZ EN ISO 9001 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszert.

Minőségpolitikánk kimondja, hogy az ÉSZAKVIV Kft  vezetése és minden alkalmazottja teljes elkötelezettséget vállal a vállalat megrendelői és partnerei által támasztott igények minél magasabb minőségi szinten történő kielégítésére. A minőségpolitikánkban megfogalmazott elvek, követelmények alkalmazásával és maradéktalan betartásával biztosíthatjuk vállalatunk piaci pozícióinak megőrzését és bővítését, valamint megrendelőink, partnereink és alkalmazottaink megelégedettségét. Vállalati folyamatainkat a piac által meghatározott követelményeknek megfelelően állandóan fejlesztjük, és folyamatos ellenőrzésükkel biztosítjuk hatékonyságukat. Beszállítóinkat és alvállalkozóinkat ösztönözzük, hogy építsék ki saját minőségirányítási rendszerüket és fogadják el az általunk támasztott minőségi követelményeket

A minőségi munkavégzéssel kapcsolatos elkötelezettségünket a minőségbiztosítási rendszer sikeres auditálásáról szóló tanúsítvány mellet számos referenciánk is bizonyítja.