VIVBER Kft. - Kezdő oldal


Kedves Érdeklődő, Tisztelt Partnerünk!

A VIVBER Kft. villamos kapcsoló-berendezés gyártással és forgalmazással, fémszerkezeti gyártással, felületkezeléssel valamint kábelkonfekcionálással foglalkozó, élenjáró technológiai színvonalat képviselő berendezéseket és technológiákat alkalmazó vállalkozás Bicskén.

A folyamatos kapacitásbővítés, technikai és technológiai korszerűsítés következtében lehetőséget tudunk biztosítani- szakterületeinken belül – a legkülönbözőbb egyedi és speciális megrendelői igények és feladatok megvalósítására is.

Megrendeléseink teljesítéséhez biztos hátteret jelent szakembergárdánk, amelyben a jól képzett fiatalok és sok éves tapasztalattal rendelkező szakemberek egyaránt megtalálhatók.

Forgalmunk nagyobbik fele évek óta az Európai Unió országaiba irányul. Minőségbiztosítás területén tett erőfeszítéseinket az MSZ EN ISO 9001 minőségirányítási- és az MSZ EN ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszer tanúsítja.

Reméljük, hogy a további oldalakon és menüpontokban található információk részletesebben bemutatják cégünket és tevékenységünket egyúttal felkeltve további érdeklődését is. Forduljon hozzánk bizalommal Interneten, telefonon vagy személyesen, kollégáink készséggel válaszolnak kérdéseire.

Üdvözlettel:

VIVBER Kft.