DÉLVIV Kft. - Bemutatkozás


A DÉLVIV Kft. 1997.decemberében – mint a VIV Csoport tagja - alakult pécsi székhellyel. Az elmúlt tíz év fejlődésének eredményeként a cégünk a dél-magyarországi térségben jelentős elektromos szerelőipari vállalkozásává vált.

Munkáinkra jellemző a nagyobb és komplex feladatot igénylő villamos szerelések önálló vállalása a szakmai tanácsadástól kezdve a műszaki előkészítésen, a teljes lebonyolításon át annak beüzemeléséig. Cégünk elismerten helytáll a Paksi Atomerőmű létesítési és fejlesztési projektjeiben, valamint résztvett több lakópark és bevásárlóközpont (TESCO, KIKA, PRAKTIKER) valamint egyetemi épületek villamos hálózat és gyengeáramú rendszereinek (erőátviteli -, beléptető-, tűzjelző-, strukturált hálózat szerelés) megvalósításában. A cég az áramszolgáltatói területeken alállomások, közép- és kisfeszültségű villamos hálózatok szerelését illetve komplett felújítását vállalja. Komoly referenciáink közé tartozik az ipari létesítések területén a TRIUMPH (Dunaújváros) és NABI (Kaposvár) gyártócsarnokok villamos energiaellátási és erőátviteli szerelés munkái.

Cégünk számára fontos, hogy szakembereink folyamatosan képezzék magukat, ezáltal az ipar mindenkori igényeinek és követelményeinek megfeleljenek, így részt vállalunk a szakmunkás képzésben is, ezzel biztosítva a megfelelő szintű utánpótlást.

A DÉLVIV Kft. villamos fővállalkozást is végez. Saját szakember gárdánk szakképzettsége és tapasztalata, a rendelkezésre álló technikai berendezések színvonala biztosítja a hátteret műszakilag összetett, bonyolult feladataink teljesítéséhez a Megrendelőink által elvárt színvonalon.